Επαγγελματική Απολύμανση Αέρα

Παρεχουμε

Υγειονομική ασπίδα για κάθε επαγγελματικό χώρο

Σας παρουσιάζουμε την καινοτομία που βοηθάει να μην ξανακλείσουν οι επαγγελματικοί χώροι λόγω του COVID – 19.

Είναι το ελληνικό πιστοποιημένο σύστημα που σκοτώνει τον SARS – CoV – 2. Οι εταιρίες & φορείς που συνεργάστηκαν για να αναπτυχθεί το STERIAL είναι οι: ALUMIL, METRICON Digital Systems, GLM, FILTREX Filter Solutions, Ringel Electronics, και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Ιατρικής & Τμήμα Χημείας).

Τι είναι;

Η συσκευή είναι μια παγκόσμια πατέντα από ελληνικές εταιρίες & φορείς για την Πανδημία και όχι μόνο, που θα μας απασχολήσει για χρόνια. Πρόκειται για το μοναδικό σύστημα απολύμανσης αέρα της ALUMIL, πιστοποιημένο για την αποτελεσματικότητά του και απόλυτα καινοτόμο, καθώς καθαρίζει και απολυμαίνει από ιικά και μικροβιακά φορτία, συγκρατεί οσμές, σκόνες και μικροοργανισμούς. Έχει την τεχνολογία “τριπλού” φραγμού”, μέσα από ειδικά φίλτρα παντενταρισμένης νανοτεχνολογίας πολλαπλών δράσεων, φωτοκατάλυση και εκ νέου φίλτρα πατενταρισμένης νανοτεχνολογίας πολλαπλών δράσεων. Η συσκευή έχει φίλτρα HEPA φίλτρα άνθρακα και λάμπες UV – C. Λόγω της κατασκευής της συσκευής με νανοτεχνολογία, δεν επιτρέπεται η διάχυση της UV – C ακτινοβολίας στον εξωτερικό χώρο και είναι απόλυτα ασφαλής για τον άνθρωπο, ενώ το δεύτερο φίλτρο έχει ενεργό άνθρακα, που συγκρατεί τις οσμές.

Αποτελεσματικότητα καταπολέμησης του ιού που προκαλεί τη νόσο COVID-19

Πρόκειται για μια μοναδική συσκευή με εξαιρετικά αποτελέσματα καταπολέμησης του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19. Μόλις από τα πρώτα 15 λεπτά λειτουργίας εξολοθρεύει μέχρι 70,62% τον ιό SARS-CoV-2, ενώ σε 60 λεπτά λειτουργίας σε ποσοστό 99,40%

15' χρόνος λειτουργίας
30' χρόνος λειτουργίας
60' χρόνος λειτουργίας

Μείωση μικροοργανισμών

Πιστοποιητικά - Βεβαιώσεις

Βεβαίωση μη τοξικότητας

Βεβαίωση – Πιστοποίηση αποτελεσματικότητας κατά Ιών και Βακτηρίων

Βεβαίωση Ελέγχου μη διαφυγής ακτινοβολίας UV-A/B/C

Δελτίο Αναλύσεων μείωσης συγκέντρωσης μικροσωματιδίων

Δελτίο Αναλύσεων εκπομπής όζοντος

Έκθεση Μετρήσεων Εκπομπών Σκόνης

Δήλωση Συμμόρφωσης (CE)

Πιστοποιητικά - Βεβαιώσεις

Τρόπος Λειτουργίας

Ενσωματώνει την κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία  «Τριπλού Φραγμού».

1. Ειδικά φίλτρα ενεργής απολύμανσης, εμποτισμένα σε πατενταρισμένο οργανικό πολυμερές

Στην είσοδο της συσκευής είναι τοποθετημένη η πρώτη διάταξη φίλτρων που λειτουργεί ως προφίλτρο για τον αέρα. Αποτελείται από τρία διαφορετικά φίλτρα: α) PPU G3, β) PPU M5, γ) ΑΝΘΡΑΚΑ.

2. Τεχνολογία ισχυρής υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C

Έπειτα από το πρώτο στάδιο, ο αέρας προχωρά περεταίρω προς το εσωτερικό της συσκευής όπου μέσα από την ισχυρή UV-C ακτινοβολία συνεχίζει να απολυμαίνεται.

3. Εκ νέου ειδικά φίλτρα ενεργής απολύμανσης εμποτισμένα σε παντενταρισμένο οργανικό πολυμερές

Πριν την έξοδο του αέρα από την συσκευή εισέρχεται στη δεύτερη διάταξη φίλτρων που αποτελείται επίσης από τρία διαφορετικά φίλτρα: α) PPU Μ5, β) ΑΝΘΡΑΚΑ, γ) ΗΕΡΑ 13. Τα συγκεκριμένα φίλτρα συγκρατούν και εξαλείφουν όλα τα πιθανά εναπομείναντα κατάλοιπα.

Μέθοδος ενεργητικής
απολύμανσης

Δεν φιλτράρεται απλώς ο αέρας, αλλά εξουδετερώνονται ενεργά οι παθογόνοι οργανισμοί.

Εξαιρετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της νόσου COVID -19

Εξολοθρεύει από τα πρώτα 15 λεπτά τον ίο SARS-CoV-2 σε ποσοστό 70,62%.

Κατοχυρωμένη
πατέντα

Ενσωματώνει την κατοχυρωμένη με πατέντα τεχνολογία “Τριπλού Φραγμού”

Χρήση

Xρήση σε κλειστούς χώρους όπου συγχρωτίζονται ομάδες ατόμων με έντονη κινητικότητα (π.χ. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, γραφεία, χώρους εργασίας κ.α.).

Υψηλή απόδοση

Η μέγιστη ροή της συσκευής είναι 450 m3/h.

Γρήγορη & άμεση εγκατάσταση

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί είτε σταθερά σε οροφή οριζoντίως (STERIAL I), είτε κάθετα στο έδαφος (STERIAL II). Από τη στιγμή που συνδέεται στην παροχή ρεύματος, λειτουργεί χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις.

Πού μπορεί να εγκατασταθεί;

To STERIAL Professional Air Purifier μπορεί να εγκατασταθεί σε υγειονομικούς και επαγγελματικούς χώρους μέγιστης έκτασης τα 350 τ.μ., όπου συγχρωτίζεται μεγάλος αριθμός ανθρώπων και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών μέσω του αέρα. Για αυτό η συσκευή είναι απαραίτητη σε χώρους όπως:  Νοσοκομεία – Κλίνες, Ξενοδοχεία, Σχολεία, Καταστήματα, Εστιατόρια, Αίθουσες