Εξυγίανση & Απορρύπανση Σχολείων – Σύλλογων

Απαιτούν την προσοχή και τα αυξημένα αντανακλαστικά μας ώστε να μειώσουμε τις επιθέσεις των ιών.

Πρόληψη!

Οι ιώσεις κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και απαιτούν την προσοχή και τα αυξημένα αντανακλαστικά μας ώστε να μειώσουμε τις «επιθέσεις» των ιών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για μια εκτίμηση και σας ενημερώνει σχετικά με την μείωση του μικροβιακού φορτίου.

Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού αρχικά πραγματοποιούμε εξυγίανση του αέρα, χάρη στο ισχυρότερο σύστημα καθαρισμού αέρα στο κόσμο, την συσκευή HEALTHWAY.

Ταυτόχρονα, αν υπάρχουν μοκέτες ή υφασμάτινες επιφάνειες χρησιμοποιούμε ειδική σκούπα η οποία απομακρύνει τη σκόνη, και απορροφά με ισχυρό αέρα τις ακαθαρσίες, τη γύρη και τα μικρόβια.

Στο τελικό στάδιο, με ανοικτά τα κλιματιστικά, εφαρμόζεται η συσκευή παραγωγής και κατάλυσης όζοντος η οποία εξασφαλίζει για εσάς και παιδιά καθαρότερο χώρο ώς και 99%, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών!

Καλέστε μας άμεσα και κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν εκτίμηση.

Ζητήστε μια τηλεφωνική κλήση

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα σας καλέσουμε.

    ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

    Στους παιδικούς σταθμούς και στα σχολεία συγκεντρώνονται πολλά παιδάκια όπου περνούν αρκετές ώρες μελέτης και παιχνιδιού. Ο μεγαλύτερος φόβος των γονέων είναι οι ιώσεις.

    ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

    Στους χώρους των συλλόγων συγκεντρώνονται πολλά άτομα όλων των ηλικιών. Οι ιώσεις κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και απαιτούν την προσοχή και τα αυξημένα αντανακλαστικά μας ώστε να μειώσουμε τις «επιθέσεις» των ιών. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μικροβιακό φορτίο στο οποίο εκτίθεστε εσείς και οι πελάτες σας!